Rise of cephalopods

Az utóbbi időben meglehetősen felpörögtek az események. Jól gondoltam, hogy az eddig kicsit hanyagolt Airbnb accountom, ami valahogyan elmerült a cég ostoba weboldalán az elfeledett vagy érdektelen hirdetések között, némiképpen revitalizálható, ha eszközlök az ismerőseimen keresztül pár kamu foglalást és íratok velük pár ötcsillagos véleményt.
A terápia használt és most már nincs is szükség fake bookingokkal turbózni Albatrost, hiszen az igazi vendégek is egymás kezébe adják a kilincset a hajón. Csak az elmúlt egy hét eredményezett egy orosz, egy kínai, négy francia és egy belga vendéget valamint a kinézett táévolkeleti indulásom napjáig bőven tele van foglalva a bárka.

Ez némiképp megnehezít pár dolgot, amit mindenképp terveztem beiktatni az utazás előtt, de nem panaszkodom. így is elég jól hoznak a konyhára a vendégek.
Mellette persze csinálok ezt azt, most például a palmasi bigfish hostelben festettem egy újonnan elkészült, illetve kibővített helyiség falára.

Igazából nem volt túl sok helyspecifikus ötletem, ráadásul az idő is igen korlátozott menyiségben állt rendelkezésre, így mivel a vízalatti világgal foglalkozó tetoválásokra való specializálódási törekvés következtében rengeteget firkálok a kedvenceimről, ezt a szobát is maguk alá gyűrték a fejlábúak karjai ( mivel ez a figura leginkább a kalmárokra hasonlít, nekik meg a polipoknál szokásos 8 helyett kettővel több, vagyis tíz karjuk van, még csaltam is egy kicsit) Lehetett volna még jósokat dolgozni a falakon de a vendégeknek valószínűleg így is tetszeni fog, főleg, hogy a szoba igazi attrakciója sokkal inkább a falak háromnegyedét kiváltó ablakokon keresztül feltáruló panoráma mintsem az én mázolmányom… IMG_20171107_050901IMG_20171107_051109IMG_20171107_050738

 

Címke , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: