Tiszta amerika

Volt kétésfél amerikai vendégünk két éjszakára, a nem egészen egész személy személyében egy négyéves kicsi leánykát ismerhettünk meg.
Az elején kicsit paráztam a dologtól, hiszen a kisméretű vitorláshajók nem annyira gyerekbarát helyek. Minden mozog, folyton folyvást kapaszkodni kell, bármikor orraeshetnek vagy vízbebucskázhatnak, ráadásul a nem túl tágas terek kevéssé alkalmasak egy apró ember fokozott mozgásigényének kielégítésére.
Mindenesetre óriás szerencsénk volt mert a kiscsaj borzasztóan élvezte a dolgot és egyáltalán nem volt vele semmi gond. Egész sokáig lekötötte a Petitől kapott játékhorgászbotom úszójának bámulása, vagy a hajókormány ide-oda tekergetése a kapitányi székből nyújtózkodva. Amikor meg éppen nem kötötte le valami a figyelmét, akkor be sem állt a szája, bár tulajdonképpen ha épp nem evett, akkor folyamatosan beszélt, attól a pillanattól kezdve ahogy reggel kinyitotta a szemét egészen addig míg el nem aludt. Instant cukiságbomba volt, és a szülei is élvezték az ittlétet.
pont ilyen vendégekre lenne szükségünk, akik könnyen kezelhetőek, reggel lelépnek kirándulni, strandolni, meg úgyahmúgy vakációzni és csak este térnek vissza.

DSCN5775

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: