Sailing Trip

A szép kis reklámanyagot még el sem kezdtük terjeszteni, és anélkül is érkezett jelentkező egy kis vitorlázásra. Eleinte egy 12-főt számláló leánybúcsús csapat jelentkezett be, majd ez a szám 6 főre redukálódott és szerencsére már túlvoltak az esküvőn is, tehát nem csináltak nagy rumlit a hajón. Előzőleg ugyan paráztam kicsit, hogy mi lesz, ugyanis este 10 körül még egy másik vitorláson szomszédoltunk és jobb híján számoltuk a felettünk elvonult viharfelhőkben csapkodó villámokat. Hajnalban még zuhogott kicsit de mire megérkeztek, többé kevésbé napsütésesre váltott az idő.
Mindent összevetve remekül sikerült az első kirándulás, vidám kis társaság volt, kedvesek nyugisak. Szélügyben sajnos nem volt túl erős a nap, így inkább szépparton snorkelezős, úszkálós nézelődősre vettük a dolgot. Mindenesetre, kerestünk vele egy valag pénzt, meg persze szert tettünk némi tapasztalatra, hogy mit, s mint kell másképpen csinálni, hogy mégjobban menjenek a dolgok.
Ha havonta három-négy ilyet össze tudunk szervezni, akkor nagyjából el is felejthetjük az úgynevezett melózást és totál önfenntartóvá válik a hajónlevésünk.

Címke , ,

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: