fényepilepszia

Bekerültek a kapcsolódobozba a megszakítók új visszajelzőfényei. A régimódi és amúgyis kiégett kis izzókat, szép zöld ledekre cseréltük. Sajnos az elektrotechnikai bolt segítőkész okostojásai elfelejtették említeni, hogy ezeket a diódákat egyszerű kontrollfények helyett inkább fénykardként javallott használni. Az eddig bekötött 6 led is közel nappali fénybe vonja a térképszobát, annak ellenére, hogy a komolyabb látáskárosodás elkerülése érdekében leragasztottuk egy réteg szigszalaggal, ráadásul ez még csak a fele, ugyanis rövidesen mind a 12 világítani fog.
Szerencsére persze panelt nem árúsítottak a ledekhez úgyhogy kurva bonyolult volt az egészet egyenként leforrasztani és csak a folyamat befejezése után, a tesztelésnél derült ki, hogy várt barátságos pislogás helyett egy rakás retinaolvasztó reflektor fénykévjével kell szembenéznünk…
most majd jöhet megint a sufnituning gányolás, hogy utólag, mesterségesen leredukáljuk valamiképp a vakító fényerőt.

Címke , ,

One thought on “fényepilepszia

  1. varga szonda szerint:

    Szóval megvan a fény az éjszakában mostmár csak meleg is legyen vagy be kell ülni vhová. Ķét hete én is kínlódom a fránya influenzával. Úgyhogy most mindenfélére kivizsgálnak. Hajni foga remélem már rendben van! Meg ne fázzatok!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: