PORTSIDE

Egy remek hatékony napot tudhattunk magunk mögött, ugyanis a 220 voltos rendszer már működik és mind a kábelek, mind a megszakítók a helyükre kerültek.

Valamint, a hajó baloldalának alacsonyfeszültségű hálózata szinte maradéktalanul felderítésre került. A sötétedéssel befejezett munka után, mintegy jutalomfalatként csapra vertük Edi és Tomi remek ajándékwhiskyjét és mikor Hajni is hazaért a vezetésből, bizony a fenekére is néztünk az üvegnek. Ahogyan ez lenni szokott a töményszeszekkel feltüzelt szervezet nem bír a seggén maradni, ezért elindultunk megnézni milyen éjszakai programokkal kecsegtet Maspalomas.

Valójában tökéletesen tisztában voltunk avval, hogy a turistaközpont még az éjszaka kezdetén sem kínál túl sok és igényes szórakozási lehetőséget, nemhogy hajnali kettő után, de hát az etilalkohol nagy úr és könnyedén elfeledteti az emberrel az efféle aggályait. Miután a sztenderd Kasbah kört lefutottuk és megittunk pár extrasört a saloon-ban addigra sajnos ránkzárták a helyet és tovább kellett zarándokolnuk a település utolsó nyitvatartó kócerájába. Ami nem más mint a legendás Jumbo center. Más lehetőségünk nem lévén alászálltunk hát a gigantikus melegbárkomplexum sötét, fülledt bugyraiba…
Pár adag tropical, arehucas és egy kiadós tánctéri szereplés után, Simonnak elege lett a kiegyensúlyozatlan ivararányból és tüntetőleg elhagyta a helyet. Evvel szerencsésen megakadályozván, hogy tovább részegeskedve napkeltéig rázzuk a félmeztelen cukifiúkák gyűrűjében…

A bőven délután ébredés, megfejelve a buli után a koponyákban zajló légkalapácsbajnoksággal, egyértelműen léhán fetrengéssé és a közeli bárban való pizzafogyasztássá transzformálta a starboardside 12voltos villamoshálózatának rendbetételét.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: