vikinghasonmásverseny

Valamiért az emberek a fejükbe vették, hogy hasonlítok valami skandináv tévésorozat főhősére.
Nem mondhatnám, hogy falom a sorozatokat, talán a Twin peaks volt az utolsó amit láttam, a kilencvenes évek elején, amikor még volt olyan bosszantó izém amit televíziónak hívnak.
Szóval nem igazán tudtam mi a csudáról beszélnek, de addig-addig és olyan sokan mondogatták (értsd minden harmadik vendég), hogy utána kellett keressek ki is ez a csávó…
Kiderült, hogy a sorozat nem északi, csak témájában, ugyanis a rettegett dán harcosok, vérrel színezett, történelmi kalandjairól szól, valamint az is, hogy még messziről sötétben sem hasonlítok a kegyetlen hadurat megszemélyesítő Travis Fimmelre.
Nos, az egyszeri embert könnyen összezavarhatja a mohawk frizurám, ami mellé még szakállt is viselek, sőt, azt is elismerem, hogy az asszociációban sokat segíthet, az a véletlen egybeesés, hogy a búvárbázis ahol dolgozom, a “VIKING” nevet viseli.
Azonban Odin pajzsára esküszöm, ha még egy félkegyelmű skandirajongónak eszébe jutna közös fotón szerepelni Ragnar Lodbrokkal, azt nemes egyszerűséggel beleszíjazom egy hajókába és szépen lángba borítom, csak, hogy ápoljam az ódon északi hagyományokat.

Pic-6

Címke ,

One thought on “vikinghasonmásverseny

  1. […] össze, a Horvátországban töltött búvárszezon alatt, egy vikingekről szóló sorozat főszereplőjének hasonmását vélték felfedezni bennem, és valahogy itt is megy, a mosolyogva fotofoto. Eddig három boltban […]

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: