washing machine

Az elmúlt napokban sajnos annyira gyatra volt az időjárás, hogy szinte minden búvárt el kellett küldenünk, a többi meg az ítéletidőt látva egyszerűen magától nem jött el.

Ez két dolog miatt is pocsék, egyrészt nagyon szeretnék már jókat merülni, és új búvárszpotokat felfedezni, másrészt mivel a fizetésünk nagy részét, a merültetett vendégek utáni fejpénz képezi, így jóformán egy fityinget sem keresünk. Ráadásul ez az idő, kényszerű semmittevésre kárhoztat és mivel itt kell ücsörögnünk a bázison mitsemcsinálva, ezért hamarosan felfalja az agyamat az unalom. Ma kivittünk ugyan öt embert a legközelebbi sekély zátonyhoz, hogy végre ne csak az esőtől legyünk vizesek, de nem volt éppen egyszerű a kezdőket ebben, a keverőtárcsás mosógép dobjának belsejében uralkodó viszonyokhoz hasonlító vízmozgásban merültetni.

Arról a sokat látott helyi halászemberek között is megoszlanak a vélemények, hogy mikor múlik el, ez a sűrű esőzésekkel tűzdelt, konstans orkán erejű szél. Egyesek január közepét jelölik meg a szélvihar lecsillapodásának várható időpontjaként, mások ugyanezt inkább márciusra teszik. Remélem nem az utóbbiaknak lesz igaza…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: